top of page

MOGOS HOSPITAL 4 UKRAINE

Ooit beroemd om zijn rijke geschiedenis en cultuur, is het land nu de pijn en angst van Europa geworden. Ze laat niet alleen wereldpolitici en internationale organisaties, maar ook gewone mensen keer op keer over zichzelf praten en met afschuw kijken naar wat er gebeurt. Er zijn momenteel een groot aantal organisaties die in Oekraïne en in het buitenland werken om humanitaire hulp in te zamelen. Wij zijn er een van! 


 

Met het geld wat wij extra overhouden gaan wij dit apparaat kopen voor het ziekenhuis in Zolochiv vlakbij Lviv, waar de zwaarst gewonden militairen en burgers worden geopereerd en verzorgdDit willen we aanschaffen:

 

En uiteindelijk leveren wij zelf en/of met betrouwbare partner, via een directe route in het ziekenhuis, af. Dit zoals we reeds enkele malen gedaan hebben.

Een stukje achtergrond informatie: Tijdens begin van de oorlog in de Oekraïne hebben Martijn Wester en Michel Walta zich ingezet om 3 Mobile ziekenhuizen naar de Oekraïne te krijgen. Na een persoonlijk bezoek tijdens de oorlog, in september is het gelukt om met de Nederlandse regering en het Nederlands Ministerie van Defensie en mobiele ziekenhuizen te leveren in Zolochiv bij Lviv. Ook hebben wij contact met andere humanitaire organisaties. Oekraïne heeft nu vooral medicijnen, sanitaire en hygiënische middelen nodig, naast brandstof, voedsel en technische middelen nodig. 

Michel Walta

Mogos Hospitals 4 Urkraine

https://www.mogoshospitals4ukraine.nl

mogoshospitals4ukraine@gmail.com

Sponsors:

Sponsor
bottom of page