top of page

MOGOS HOSPITALS & SUPPLIES 4 UKRAINE

Ooit beroemd om zijn rijke geschiedenis en cultuur, is het land nu de pijn en angst van Europa geworden. Ze laat niet alleen wereldpolitici en internationale organisaties, maar ook gewone mensen keer op keer over zichzelf praten en met afschuw kijken naar wat er gebeurt. Er zijn momenteel een groot aantal organisaties die in Oekraïne en in het buitenland werken om humanitaire hulp in te zamelen. Wij zijn er 1 van! 


 

Met een deel van de opbrengst en verkoop van de T-shirts gaan wij onderstaand apparaat kopen voor het ziekenhuis in Zolochiv vlakbij Lviv, waar de zwaarst gewonden militairen en burgers worden geopereerd en verzorgd

       Dit willen wij voor het ziekenhuis aanschaffen:

 

 

 

 

 

                                                              

 

 

Medische oscillerende zaag Bauer's Synthes RJ-PS (NS-1011) 

Детальніше: https://medteh-ua.com/ua/p1755626991-ostsillyatornaya-pila-meditsinskaya.html

 

En uiteindelijk leveren wij zelf en/of met betrouwbare partner, via een directe route in het ziekenhuis, af, Hiere hebben wij al meerdere malen ervaring mee, en komt rechtstreeks bij het hoofd van de operatiekamers aan.

Nog een stukje achtergrond informatie: tijdens begin van de oorlog in de Oekraïne heb ik mij ingezet om mobiele veld ziekenhuizen (Mogos field hospitals) naar de Oekraïne te krijgen waar ze het hardst nodig waren. Na een persoonlijk bezoek tijdens de oorlog, in september is dit gedeeltelijk 2022 was hert gelukt om met de Nederlandse regering en het Nederlands Ministerie van Defensie mobiele ziekenhuizen te leveren in Zolochiv bij het NGU ter ondersteuning van het specialistische zieken huis aldaar. Nu helpen wij hen verder met speciale en wensen die er hard nodig zijn.  

 

Ook hebben wij contact met andere humanitaire organisaties. Oekraïne heeft nu vooral medicijnen, sanitaire en hygiënische middelen nodig, naast brandstof, voedsel en technische middelen. 

Michel Walta

Humanitaire Care voor : Mogos Hospitals and Supplies 4 Urkraine

https://www.mogoshospitals4ukraine.nl

mogoshospitals4ukraine@gmail.com

Sponsor:

#www.textonthebeach_edited.jpg
bottom of page