top of page

 FOODTRUCK

Tarantula Second Edition

Ambachtelijke friet by Dave

 

GOUD-bruin gebakken in zuivere en glutenvrije olie. Met recht zijn deze frieten een smakelijk lekkernijtje en natuurlijk overheerlijk en onmisbaar bij een biertje op ons Festival.

 

Aardappel en kwaliteit:

De aardappelen zijn zorgvuldig geselecteerd en komen bij een boer uit Hellevoetsluis. De selectie van de aardappel vind plaats voor dat deze gesneden worden. Voordat het festival begint worden de frietjes met de hand gesneden en op locatie voorgebakken.

 

Puur & vers! 

Geen werkje voor niks maar gewoon zoals het hoort! Zodoende heeft Dave gewoon de lekkerste patat van de stad. 

 

Dave's patat

Reeds bij veel festivals en voetbalwedstrijden hun gekend fenomeen. Ook op Velo zien wij graag dat onze Feyenoorder Dave, de frietjes voor ons goud geel gaat bakken, want wij sterven natuurlijk van de honger tijdens ons eigen schuurfeest.... hier in het Westland omdat het kan!!

 

Vega:

Dave zorgt ook voor diverse vegetarische snacks met een lekker sausje. De keuze is reuze zullen we maar zeggen. Onze crew, bands en dj's zullen hiervan tijdens de pauzes en backstage lekker meesmikkelen. 

 

Op het festival zijn ze tevens onze inhouse catering back stage. Wij van Goud en Loud Festival wensen Dave goede verkoop toe!

Prijslijst  6 april 2024

 

Patat met saus naar keuze 

(..en dit is geen lullig zakkie)


Vegetarische bamihap  
(ambachtelijk gemaakt licht pittig)


Kipcorn          

(voor wie niet zonder kan)


Kaassoufflé                     
(brand je lippen niet)

 

4,00

 

3,00  

 

2,00         

 

3,00                     

bottom of page