top of page
Tarantula second edition

 LINE - UP

Tarantula

TARANTULA Westlands beste drive in show - Goud & Loud!

Tarantula was een drive-in show die in de jaren 70 en 80 populair was in het Westland, opgericht door Nic van Leeuwen en een aantal vrienden en was een initiatief om jongeren in de regio toegang te geven tot populaire muziek. Tarantula was een uniek concept voor die tijd. De mobiele show werd naar verschillende locaties in het Westland vervoerd, uitgerust met een DJ-booth, een lichtshow en een geluidssysteem. De shows van Tarantula waren een populair evenement. Jongeren uit de regio kwamen in groten getale opdagen om te genieten van de muziek van populaire bands als Status Quo, The Rolling Stones, Deep Purple, Led Zeppelin, Queen. Nic van Leeuwen was de drijvende kracht achter Tarantula. Tarantula was een belangrijk onderdeel van de jeugdcultuur in het Westland. De show was een plek waar jongeren samen konden komen en genieten van muziek. Tarantula heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten op generaties Westlanders. Tarantula = GOUD & LOUD!!!

STONES SESSIONS

ROLLING STONES by STONES SESSIONS

Èchte Rolling Stones vibes, flair, music & style - Satisfaction guaranteed! THE STONES SESSIONS zijn de enige tributebands die de sound, sfeer en uitstraling van de echte ROLLING STONES kunnen benaderen. Zij zijn een Nederlandse tribute band die zich al decennia lang toelegt op de muziek van de Rolling Stones. De band werd opgericht in 2017 en bestaat uit vijf ervaren muzikanten die de klassieke rocknummers van de Stones tot in perfectie kunnen spelen!!! De band is gespecialiseerd in de muziek van de jaren 1970, het hoogtepunt van de carrière van de ROLLING STONES. De shows van STONES SESSIONS zijn een energieke en meeslepende ervaring die fans van de Stones zeker zullen waarderen en met een indrukwekkende show en persoonlijkheid die je terug katapulteert naar de jaren zeventig. De band haalt inspiratie uit albums als 'Let it Bleed', 'Sticky Fingers' en 'Exile on Main Street', waarmee ze een passend eerbetoon brengen aan het decennium van seks, drugs en rock-'n-roll. In 2019 toerde Stones Sessions wereldwijd met de iconische Fender Telecaster-gitaar riffs van Keith Richards en de licht provocerende teksten van Mick Jagger. De band beschikt over een indrukwekkende lijst aan concerten, waaronder TOURNEES in India (nu) China, het Caribisch gebied en zelfs België. VELO is er klaar voor….muziek van toen, goud & Loud

Iron Maiden

IRON MAIDEN by UP THE IRONS

Up The Irons de grootste en de #1 tribute band of IRON MAIDEN in de Benelux! De band bestaat uit vijf ervaren muzikanten die de muziek van Iron Maiden tot in perfectie kunnen spelen. De shows van UP THE IRONS zijn spectaculair en energiek, en ze zijn een must voor elke fan van IRON MAIDEN In tegenstelling tot de gewone coverband, zetten zij een onvergetelijke spectaculaire, energieke show op, compleet met rekwisieten, effecten en "Eddie"-monsters op het podium die een perfecte Iron Maiden-show simuleren. Combineer dat met noot voor noot nauwkeurigheid en muzikaal vakmanschap en de "win-win" combinatie van 5 wilde Iron Maiden freaks die de originele "Iron Maiden" hits spelen en je hebt een onverslaanbare formule die garant staat voor een avond om nooit te vergeten. VELO staat te popelen…muziek van toen, GOUD & LOUD!!!

KOYLE #1 clash of the coverbands Belgium

Koyle